Followers

Saturday, December 24, 2011

hadiah untuk si bertuah! =)


assalamualaikum...
dah lame tak update nie
bz nye dah tahun 3 byk keje sgt
huhuu
pastu bz nk uruskan kedai, haha
kedai on9 je pon
=p
alhamdulillah ok je setakat nie.. 
teruja sangat dapat jual2.
salah satu dalam list yang nak buat dalam hidup dah tercapai
=D

nak wat promosi sket la
kan baru bukak kedai
jom tengok page nie
|
|
|
|
|
|
V



dan saya nak bagi free baju-baju MUSLIMAH kat korang!
best x??
best kan!!
yang laki boleh bagi kat your mom. sweet kan??
hehehehehe
biasa nya harga RM48
tapi kali nie korang boleh dapat FREE!!
wahhh!!
korang boleh pilih baju dari Blouse Eksklusif (All RM48) sahaja 

tapi ada syarat
simple je syarat die
tgh makan megi tomyam pon boleh buat
ahaks!

1- sila like page Yuri Shoppe

2- pastu sila la promote page nie kat blog @ facebook @ twitter @ pape jer

3- comment kat entry nie link blog @ facebook @ twitter @ pape jer yang anda promote kan tu... supaya saya boleh tgk   =)

4- ye yang last skali...hehehe.. "Blouse @ dress @ skirt yang ada kat Yuri Shoppe........"  x lebih 20 patah perkataan!

oh ye jgn lupe bagi email skali untuk saya inform klu anda adalah pemenagnye.
saya pilih secara random =)
mungkin kamu sangat bertuah!

tarikh tutup contest 30 JANUARY 2012!!












3 comments:

  1. cooll.. bagi kat cik awek.
    huhu.
    :D

    ReplyDelete
  2. saye nk free tnpa wt sume tuh bole?? malas nk wt entry r...=p

    ReplyDelete